II. Viktor öszödi beszéde

2010.06.03. 17:03

Délután elszállt az agyam. Sosem tetszett ennek a gőgös truppnak a kommunikációja, de amit az elmúlt hetekben csinálnak, az már abnormalitás. Sejtettem én, hogy ez lesz az irány, de hogy ilyen bénán csinálják...hát OV-t nem így ismertem.

Viktorunk szócsöveken keresztül kommunikál, hosszú hetek óta készíti elő a terepet, hogy keményen behajtsa a birkanyáját a folyóba. Hát a birkák mit szólnak ehhez? Akarnak ők fürdeni? Nem hiszem, de most fognak.

Az teljesen nyilvánvaló, hogy az ország gazdasági, pénzügyi helyzete instabil lábakon áll, amit igen könnyű kiütni. Az örök második, aki az utolsó percben eddig mindig öngólt rúgott, faragta jócskán ezt a lábat, de eddig még úgy ahogy, de álltunk. Ígért fűt, fát, kolbászból kerítést. A nép, az istenadta nép meg bekajálta. A tőke meg csak állt a partvonalon és lehűlve, de azért finoman beszólogatott a pályára, hogy talán nem kéne ilyen durván játszani. Ők nem törődtek semmivel, csak mentek előre, mígnem berúgták a gólt. A gólöröm az viszonylag visszafogott volt, de azért a mezt levetették. Sárga lap. Lagymatag második félidő, győzelem, a tabella első helyére ugrottak. Örültek a pozíciónak és a szurkolóknak megköszönték a bíztatást: most már lehet idegenlégiósokat is játszatni. Visszavonultak az öltözőbe és pezsgőztek. Kicsit be is rúgtak, de annyira hogy csontvázakat kezdtek hallucinálni. Sebtében meg is bízták a csapat sámánját, hogy derítse ki az igazságot. Az meg keresett, kutatott és lám talált is pár csontvázat. Erre bementek a Szövetségbe, hogy kérem itt szkeletonok kísértenek és tessék azonnal megérteni, ha másik, kicsit nagyobb öltözőt kérünk, ahol a szurkolók is lezuhanyozhatnának. A Szövetség erre belengette a balost, majd úgy picsán rúgta a csékát, hogy csak úgy porzott a hátsója. A tőke felmutatta a piros lapot, belengette a balost, majd fogta magát és inkább megnézett egy angol meccset. Hátha ott jobban játszik az új első. Mindezek után a cséká visszavett az arcból, elkullogott haza, ahol a szurkolóinak elmagyarázta, hogy ne számítsanak mindig győzelemre, meg szép játékra és higgyék el a catenaccio is tud eredményes lenni.

Hogy a szurkolók mit szólnak ehhez? Azt majd meglátjuk, de várhatóan kevesebben járnak majd meccsre.

A bejegyzés trackback címe:

https://noparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr412053962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása