Egész hétvégén ezeket próbáltam emészteni, de valahogy oly sok máshoz hasonlóan émelyeg a gyomrom, mélyeket nyelek, hogy ne jöjjön vissza semmi, kicsit a fejem is fáj. Valahogy nem bírom én a jövő bűzős leheletét. Pedig jobb, ha megszokom, mert elkezdődött? Majd inkább gázálarcban, oké viktor?

Rózsikámnak digitálisan

Merugye itt van ez a vénségére megbigottult, jézus által megszállt ultrakonzervatív tanárnő, aki vette a fáradságot és felháborodott egy róla is vicceseket író blog egy bejegyzésén, sőt még helyreigazítást is kért. Micsoda asszony! Azóta szegény párán röhög a fél internet, a másik fele meg fogja a fejét, hogy most ez hogy? Ez a nagy tudású asszony és az ő csapata ott az erőforrás hivatalban mondja meg, hogy miként kell oktatni, nevelni és buktatni azokat a fiatalokat, akik most teli torokból röhögnek rajta? Csak gratulálni tudok a néninek, hogy ilyen remek humorérzékkel vezette be a nyári szünetet. Biztosan ezért nő évről-évre a pedagógusok tekintélye a csúnya lumpen fiatalok között, akik ahelyett hogy tárogatón tanulnának játszani, késő estig az internetet bújják. Pfújjj.
Tessék kérem felnőni, és ha valaki 25 év házasság után jön rá, hogy jézus él, akkor itt az élet szinte misztikus pillanata, hogy felfedezze magának a világhálóban rejlő hitet is.

Politikai autofelláció

Szeretett királyunk ugyancsak magasra hág a történelem létráján, és el szeretné foglalni méltó helyét Dózsa, Rákóczi, Kossuth mellett, akikben szintén buzgott a tettvágy a haza iránt és nem restelletek forradalmakat, vagy legalább szabadságharc-féléket cselekedni. Ugyan elbukott mind, de ezt királyunkat egyáltalán nem zavarja. Majd ő megmutatja miként kell forradalmat csinálni. Neki is kezdett nagy hévvel: ígért, elzavart, lecserélt, megszavaztatta, majd röpke egy hónap alatt oda jutott, hogy most akkor itt a kellő pillanat, amikor kitesszük a táblát, hogy bizony forradalom volt ám emberek, de most már egység is van.

Hű a nemjóját! Ez már a diktatúra Mein Führer vagy az még ezután jön? Csak azért kérdezem, hogy még ma induljak vagy csak pár hét múlva?

Egyesek azt mondják ez még nem az, míg mások szerint már elkezdődött, míg más, humorérzékkel bíró másképp gondolkodó politikusok tovább mennének a plakátolásban és egyenesen a NEMESZ ember portréját kívánják.

Tény, hogy ez az elkúrtuk-beszéd óta a legnagyobb politikai gegg, amin hónapokig lehet csámcsogni, olyan netes mém lehet, amit erősen szétfröccsenhet. Persze nem várom, hogy követjük a német bloggereket, akik kisebb beszólásért is lemondásra kényszerítették az államfőjüket, de azért vessen már pár hullámot az emberek agyában. Mert nem ki lehet, hanem ki KELL rakni egy olyan politikai nyilatkozatot, ami tele van féligazságokkal – és még ez a legkisebb baja. A fő probléma, hogy a legutolsó választásokon az ott megjelent emberek kicsivel több, mint 52%-a mondta, hogy vezessenek ezek, de ez nem azt jelenti, hogy mindenki egypártrendszert, diktatúrát akart. Van kis hazánkban 48%, aki másként gondolkodik. Ők egyáltalán nem akarnak politikai nyilatkozatokat olvasgatni egyetlen hivatalban sem. Elég nekik a Híradó.

És kérdés, miért lő királyunk mindig öngólt? Miért ilyen ostoba minden politikus? Mert emberből van? Hát igen, de legalább vegye körül magát értelmes emberekkel, akik ha kell, megmondják neki, hogy ezt vagy azt ne tegyen, mondjon, mutasson. Ezúton kérek minden politikust, tessék csak szerénynek maradni, lehet úgy is uralkodni, lopni és amit nem látnak, az nem bassza az emberek csőrét.

A bejegyzés trackback címe:

https://noparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr642132765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása