A droidok ma hajnalban megszavazták a médiatörvényt, melynek értelmében január elsejétől nem árt odafigyelni mit ír le az ember a zinterneten, különben könnyen szalai annamari fősajtóellenőr, okleveles népművelő, egykori szexmagazin főszerkesztő, kezei között találhatja magát. Ez egyeseknek lehet jó is - bár kell hozzá némi szexuális beállítottságbeli elhajlás -, de a többségnek inkább hereprést vagy csiklómetélést ígérő helyzet.

Ugyanis mariska és hivatala fel lett hatalmazva azzal a jogosítvánnyal, hogy megítélje mit lehet és mit nem leírni, kimondani, bemutatni a magyar médiában, kezdve az offline sajtótermékektől, a rádiókon, tévéken át a zintenetig. Ha valami – esetleg, sőt, valaki -, nem tetszik a Pártnak, vagyis fősunabohócának, akkor bizony odaszól mariskának, hogy „ezt mégsem kéne hagyni, osszá má ki pár milla bírságot vagy tilcsad be”. Mariska meg teszi a dolgát.

De nem féltem a médiát sem, mert majd szépen kitalálja hogyan lehet kibújni a törvény alól, hogy még ne kapjon büntetést, de a vélemény is szabad legyen. A többség persze kussolni fog, és behúzott farokkal tudósít szíjjártó „felszopó” péter minden megnyilatkozásáról. Csak las-san, ta-gol-tan, ké-rem szé-pen.
Remélem lesz ugyanakkor egy bátor, harcos szegmense a médiacsinálóknak, akik nem kussolnak – illetve dehogynem -, és továbbra is hallatják hangjukat. A zinternetet meg úgy se tudják leszabályozni. Legfeljebb ez a blog is emigrál. El innen a picsába, ahova mariska keze már nem ér el, ahol már 200 éve sajtószabadság van, ahol leszarják a törpecigány csíntevéseit és magát a zsebcigányt is.

Amúgy meg jön az EU-elnökség, kicsit nagyobb fényerő pásztázza majd hazánkat, így talán a tiltakozások hangja is távolabbra fog elérni. Legalább a hazánkba delegált sajtósoknak lesz mit mutogatni. Gödöllőn csinálják már a sajtóközpontot, múlt héten úgy láttam lesz új főtér is addigra, úgyhogy lehet hol tiltakozni.

Addig meg vegyünk ismét példát politikusainkról, és sunázzuk együtt Orbán Viktort vagy Gyurcsány Ferencet.

 

 

Politikusainknak innen is üzenem: aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha néha megbasszák.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://noparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr12530375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása