Lemondott Orbán Viktor!

2011.11.18. 06:11

A hír abban értelemben igaz, amennyiben a népszabadságos források hitelesek. Állítólag azt ígérte, ha az IMF jön, ő megy.

Egyrészt örülök, hogy végre értelmes döntést hozott kormányunk, és végre visszatalált a kályhához. Hozzáteszem, nem is volt más választása. Ez kb a szakítás óta világos számomra. Mert ugye fűteni szükség.

Másrészt ismét fáj a fejem kedvenc kommunista kormányunk miatt, ugyanis ahogy bejelentették (vaktában, mindenféle előzetes konzultáció nélkül), és ahogy az IMF reagált (nekünk nem jelzett a kormány, de erre most perpill nincs lehetőségünk) arra utal, megint nincs koncepció, csak úgy vaktában fordultunk 180 fokot, esetleg megijedtek a bóvliba vágástól és mentik a menthetőt. Persze unortodoxiában lehetőségként kell számolni azzal is, hogy ez valójában egy jól felépített kommunikációs csavar, ami már megint a mi javunkat szolgáló furcsa intézkedéscsomagot takargat.

Gondolom mindez hamarosan kiderül, aztán ájemef be, viki el. Virradjon szép napunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr713391343

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A forradalom után? 2011.11.18. 12:34:53

A forradalom sem más, mint minden ezen a földön, vagy sikerül, vagy nem. Nálunk, magyaroknál a forradalom nemzeti intézmény, szeretjük szabadságharccal ötvözni, nemzeti sajátság. Úgy tűnik innovatívak is lettünk a témában, legalábbis szóban, mert az el...

Trackback: Az IMF újra felfedezi Magyarországot 2011.11.18. 08:15:50

Ma az Antarktiszról fogok írni. Az Antarktiszról, meg a lábtörlőről. Meg néha az IMF-ről....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása